Ilmainen toimitus! Tilaa arkisin ennen klo 15:30 niin lähetämme varastossa-tuotteet samana päivänä matkaan. Kaiverrettavat tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kirjaudu verkkokauppaan saat parhaat alennukset!

Valuutta: EUR

Lumoava korut

Lumoava 

Lumoava koru on suomalainen korubrändi, jonka juuret ovat syvällä Savossa. Lumoava korut, kuten esimerkiksi Lumoava kaulakorut, riipukset, korvakorut, rannekorut, sormukset, rintakorut, kalvosinnapit ja solmionpitimet sekä Lumoava kihla- ja vihkisormukset valmistetaan maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa.

Suomalaista muotoilua ja koruvalmistusta

Lumoava korut tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Lumoava koru on laadukas, ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteena Lumoava korut ovat aitoja ja rehellisiä luomuksia. Jokainen Lumoava koru on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

Lumoava korut – enemmän kuin kauneutta 

Koru-brändinä Lumoava on kuitenkin enemmän kuin vain joukko kauniita designkoruja. Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä – se on tapa toimia ja elää. Kaikki elämäsi Lumoava korut löydät meiltä nettikaupasta.


Suomalainen design 

WWW.LUMOAVA.FI 
Lumoava Finland Oy


Näytetään tuotteet 1-60 / 603

Lahjakortti